Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών  Ιωσήφ Σταυρακάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο και Μανώλη Κολυμπάδη, αντίστοιχα.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα είχε ως επίκεντρο συζήτησης τη συνεργασία των δύο πλευρών τόσο σε θέματα του αφορούν στον ελληνικό αθλητισμό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς ο κ. Σταυρακάκης είναι πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Οργανισμού Κωφών και ο κ. Καπράλος αντίστοιχα, πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τους, προκειμένου να υπάρχει κοινή στάση πάνω σε σημαντικά αθλητικά θέματα.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος  Καπράλος αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία με την ΕΟΑΚ και τη στήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε όλους τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΚ Ιωσήφ Σταυρακάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΟΕ για τη στήριξη και τη βοήθειά του στις δράσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, με την ελπίδα η στήριξη αυτή να συνεχιστεί και να ενταθεί.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ