Με την πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου της Κ19 του Παναθηναϊκού, ήταν το πρώτο δυνατό τεστ, για την εθνική ομάδα ανδρών Κωφών, σήμερα (Κυριακή, 17/4) στο Αθλητικό Κέντρο των «πρασίνων», «Γ. Καλαφάτης».

Σε εορταστικό κλίμα καθώς έγινε και η απονομή του πρωταθλήματος του πρωταθλητή Ελλάδος 2021-22, στην ομάδα Κ19 του «τριφυλλιού», η φιλοξενία υπήρξε άριστη, στις εκπληκτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού.

Πολλοί γονείς αψήφησαν τον βροχερό καιρό και βρέθηκαν στις κερκίδες του «Γιώργος Καλαφάτης» για να στηρίξουν και να χειροκροτήσουν τα ταλέντα του Παναθηναϊκού, αλλά και τα παιδιά της εθνικής ομάδος ποδοσφαίρου ανδρών Κωφών, που σε λίγες ημέρες αναχωρούν για τη Βραζιλία, όπου θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι απονομές

Στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα, ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Κωνσταντίνος Γαργάλης, έδωσε τιμητική πλακέτα στην ομάδα της Κ19 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Λεωνίδα Μπουτσικάρη. 

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, χάρισε μια κορνίζα, με προηγούμενες φωτογραφίες της εθνικής ομάδος ποδοσφαίρου ανδρών.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 5-1 υπέρ της Κ19 με το γκολ της Εθνικής ομάδος Κωφών, να το πετυχαίνει στο 77’ ο Φώτης Καραπιπέρης, με ωραίο πλασέ με το αριστερό.

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδος συνεχίζεται κανονικά με την αποστολή να αναχωρεί για τη Βραζιλία, τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ