Λίγο πριν την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδος και η Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών Κωφών, συνεχίζει την προετοιμασία  της ενόψει των 24ων Ολυμπιακών Αγώνων, που θα φιλοξενηθούν στη Βραζιλία, το πρώτο 15νθήμερο του Μαΐου.

Μετά την εβδομάδα προετοιμασίας, στο Λουτράκι, στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του Sport Camp και τους ανθρώπους εκεί να παρέχουν άψογη φιλοξενία, πολύ καλή οργάνωση και παρείχαν κάθε διευκόλυνση στους παίκτες των Γιάννη Παπαδόπουλου και Διονύση Γαζή, που θα ταξιδέψουν την Παρασκευή 29 Απριλίου, για Βραζιλία.

Η προετοιμασία της ομάδος συνεχίζεται έως και τη Μεγάλη Πέμπτη, όπου και στα πλαίσια αυτής θα δοθούν φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα. Το πρώτο διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο Εθνικής Αντίστασης, στην  Καλλιθέα, με την ομάδα του Έσπερου, όπου δεν κρατήθηκε σκορ, απλά δοκιμάστηκαν κάποια συστήματα και τεχνικές ενόψει του σημαντικού αθλητικού ραντεβού της Βραζιλίας.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών Κωφών κληρώθηκε στο Β’ όμιλο με αντιπάλους τις Λιθουανία, Βενεζουέλα, Κινεζική Ταϊπέι και Ουκρανία.

Αναλυτικά οι κληρώσεις των εθνικών ομάδων Κωφών, που θα μας εκπροσωπήσουν στη Βραζιλία, εδώ

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ