Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των δύο Ομοσπονδιών της ΕΟΑΚ και της ΕΦΟΕπΑ, στα γραφεία της πρώτης,  ενόψει της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κωφών, που θα φιλοξενηθεί τον προσεχή Οκτώβριο (18-25) στο Λουτράκι.

Ο σύμβουλος της ΕΟΑΚ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης Τάκης Κορδονούρης και ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ Κώστας Παπαγεωργίου, μίλησαν για τους σημαντικούς αγώνες, που θα φιλοξενηθούν στη χώρα μας. Ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ αναφέρθηκε στη συνεχή στήριξη της Ομοσπονδίας του στις δράσεις της ΕΟΑΚ, την οποία έχει δείξει έμπρακτα και επιβεβαίωσε και τη βοήθεια που θα προσφέρει στη διεθνή διοργάνωση, με την παραχώρηση εξοπλισμού και τεχνογνωσίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της ΕΟΑΚ Χρήστος Βατσακλής, ενώ ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ μετά το τέλος της συζήτησης, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ΕΟΑΚ Ιωσήφ Σταυρακάκη.
Η δεύτερη συνάντηση ορίστηκε για τον προσεχή Απρίλιο, στο Λουτράκι, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κ15.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ