Και τώρα παίζουμε!

Άπαντες πρέπει να είναι παρόντες στο Κλειστό Γυμναστήριο Μετς, όπου ξεκινάει σήμερα το βράδυ το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών και το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών, τα οποία διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Κωφών σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών!

Όπως έχετε ήδη διαβάσει από αυτή την ιστοσελίδα ΕΔΩ οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτή τη διοργάνωση για τους Άνδρες είναι 4 και για τις γυναίκες 2!

Είναι καθήκον όλων μας, να βρεθούμε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς απόψε αλλά και το Σάββατο, όπου θα υπάρξει ΠΛΗΡΗΣ αγωνιστική δραστηριότητα και να απολαύσουμε το όμορφο θέαμα που θα μας προσφέρουν οι αθλητές, αλλά και για να ενισχύσουμε τις προσπάθειές τους!

Στις 18:00 θα γίνει παρουσίαση των ομάδων ενώ στις 19:00 θα ξεκινήσει και η πρώτη αναμέτρηση στο Γήπεδο Α’ με τον Α.Σ.Κ.Β Ν/Δ Ελλάδος (Πάτρα) κόντρα στον Α.Σ.Κ.Π.Ν, ενώ την ίδια ώρα, στο Γήπεδο Β’ θα γίνει και η αναμέτρηση Α.Ο.Κ – Α.Σ.Κ.Β.Ε για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Γυναικών.

Ευχή όλων μας, είναι να κερδίσει ο καλύτερος! Καλή τύχη στις ομάδες!