Συναρπαστικά παιχνίδια επεφύλασσε η πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών και Γυναικών, με τον πρωταθλητή να κρίνεται απόψε το βράδυ!

Εχτές, Παρασκευή, στη πρεμιέρα των αγώνων, για τις Γυναικες, ο Αθλητικός Όμιλος Κωφών, επικράτησε του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Βορείου Ελλάδος, με 55-46, με τη διαφορά να μην αντικατοπτρίζει τη πραγματική εξέλιξη του αγώνα, αφού όσο κι αν προσπαθούσε ο Α.Ο.Κ, δε μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ και το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο. Απόψε στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η δεύτερη αναμέτρηση που θα κρίνει και τη πρωταθλήτρια.

Όσον αφορά τους Άνδρες, τα παιχνίδια ήταν όλα συναρπαστικά και μάλιστα, οι νικητές ματώσαν τις φανέλες για να πάρουν τα ροζ φύλλα αγώνων.

Στη πρεμιέρα των Ανδρών, ο Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Βαρηκοων Νοτιοδυτικής Ελλάδος (Πάτρα), επικράτησαν του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Πειραιώς και Νήσων με 59-52. Στην βραδινή αναμέτρηση, η ομάδα της Κρήτης, ο Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Κρήτης “ΜΙΝΩΑΣ”, επικράτησε του Αθλητικού Ομίλου Κωφών με 49-44.

Σήμερα Σάββατο, ο ΜΙΝΩΑΣ, έκανε μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον Α.Σ.Κ.Π.Ν και αφού εξουδετέρωσε τα μεγάλα όπλα των Πειραιωτών επικράτησε με 52-44 και διπλασίασε τις νίκες του. Το ίδιο όμως, έκανε και η ομάδα της Πάτρας, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο του Α.Ο.Κ, έστω κι αν δυσκολεύτηκε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, αλλά το 54-52, που ήταν και το τελικό σκορ, έδωσε στην αποψινή αναμέτρηση χαρακτήρα τελικού!

Απόψε λοιπόν, στις 18:00, Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Κρήτης “ΜΙΝΩΑΣ” κόντρα στον Αθλητικό Σύλλογο Κωφών Βαρηκοων Νοτιοδυτικής Ελλάδος (Πάτρα), θα κριθεί ποια από τις 2 ομάδες θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!