ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΟΑΚ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών ευχαριστεί γι’ ακόμη μια φορά όλους όσους στήριξαν τις προσπάθειες της και αποτέλεσαν μέρος αυτής της όμορφης αλυσίδας προσώπων που πίστεψαν  μαζί της για να πραγματοποιηθεί το όνειρο  των αθλητών μας να ταξιδέψουν στο μέρος όπου χτυπά φέτος η καρδιά των Deaflympics!

Πιο συγκεκριμένα, εκ μέρους της αθλητικής οικογένειας της ΕΟΑΚ απευθύνουμε τις θερμές ευχαριστίες:

Στα Ελληνικά Πετρέλαια  το Μέγα Χορηγό της Ομοσπονδίας μας,  στο Sport –FM  το Χορηγό Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας μας, στην ΕΥΔΑΠ, την REAL CONSULTING INTEGRATION AND OPERATION ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε., στην κατασκήνωση THE RANCHE, στην εταιρεία KALOUSOS, στο ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο Φαρμακείο Μιχάλης Λουτσέτης, στο Φυσιοθεραπευτήριο Τσιούλη Α.-Ζουρνή Λ. στο ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ ΒΟΛΟΥ, στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, στην εταιρεία αθλητικών ρούχων CAP, στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ στο LA PETITE CANTINE, στο ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΡΟΦΗ στην κ. Φραγκούλη Ευγενία και στο  EνTAXIS  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, στο Ξενοδοχείο ΧΕΝΙΑ ΒΟΛΟΣ και στον κ. Μουλιάτο Δημήτρη.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Αντώναρου Σύλβια για όλη τη στήριξη και το ενδιαφέρον που επέδειξε για την Ομοσπονδία μας.

Θα θέλαμε επιπλέον να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών το οποίο στηρίζει την Ομοσπονδία μας με την παροχή δύο διερμηνέων για τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 22/6/2017, καθώς επίσης και με την παροχή  ενός διερμηνέα ΕΝΓ καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της Ελληνικής μας Αποστολής στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών 2017 στην Σαμψούντα της Τουρκίας.