Με τηλεδιάσκεψη συνομίλησε σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών.

Με αφορμή το διάγγελμα του Πρωθυπουργού κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη, το ΔΣ έκρινε σκόπιμη μια επαφή για τον προγραμματισμό επαναλειτουργίας της ΕΟΑΚ.

Θέματα συζήτησης υπήρξαν και  η τηλεδιάσκεψη με την ΓΓΑ, που πραγματοποιήθηκε στην αρχή της εβδομάδας, οι πιθανές εξελίξεις και η σωστή διαχείριση μετά το πρώτο άνοιγμα στις 04 Μαΐου καθώς και η ασφαλής μετάβαση στην κανονικότητα για τα μέλη της Ομοσπονδίας, τους προπονητές, αθλητές και εργαζόμενους της ΕΟΑΚ.

Βασική προϋπόθεση για όλους είναι να τηρηθούν αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα όπως αυτά ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας για την αποφυγή ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.

Η Διεύθυνση του ΣΕΦ πριν λίγη ώρα μάς ενημέρωσε, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται, ότι θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων και των γραφείων της ΕΟΑΚ, αφού πρώτα λάβει την σχετική εγκύκλιο από το αρμόδιο υπουργείο για την λειτουργία των εσωτερικών χώρων.

Υπό αυτές τις συνθήκες το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών σας ενημερώνει ότι σύντομα θα ανακοινωθεί ο προγραμματισμός επαναλειτουργίας της ΕΟΑΚ.