Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το Προσχέδιο του Νέου  Αθλητικού Νόμου που έχει τεθεί  σε δημόσια διαβούλευση από τις 25/11/2014.

Εφιστούμε  την προσοχή σας και σας προτρέπουμε να μελετήσετε όλοι το παρόν προσχέδιο Νόμου καθώς επίσης να συμμετέχετε  στη δημόσια διαβούλευση αναρτώντας τις απόψεις και τις όποιες παρατηρήσεις σας σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό των Κωφών, προνόμια Κωφών αθλητών, θεματα προπονητών, θέματα διοίκησης σωματείων κλπ.

Παρακαλούμε οι όποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν το αργότερο  μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2014, ημερομηνία ολοκλήρωσης της δημόσιας διαβούλευσης.

Η συμμετοχή όλων μας είναι πολύ σημαντική καθώς με τον τρόπο αυτό  συμβάλουμε όλοι στην κατοχύρωση των δικαιωμάτων των Κωφών αθλητών μας!

Ο σύνδεσμος  Δημόσιας Διαβούλευσης (Open Gov) όπου μπορείτε να δείτε το προσχέδιο νόμου και να παραθέσετε τις παρατηρήσεις σας είναι ο εξής:

Δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο του νέου Αθλητικού Νόμου

Την επόμενη Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014  και ώρα 16:00μμ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας ( Φερών 6, Αθήνα 3ος Όροφος ) θα σας περιμένουμε όλους σας προκειμένου να συζητήσουμε από κοντά και να ανταλλάξουμε τις προτάσεις μας αναφορικά με το παρόν υψίστης σημασίας ζήτημα.

Πατήστε απο κάτω για να δείτε το προσχέδιο του Νέου Αθλητικού Νόμου:

Νέος Αθλητικός Νόμος – Προσχέδιο