Ενωτικός ήταν στον εναρκτήριο λόγο του ο πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Κ, Ιωάννης Στουφης κατά τη Γενική Συνέλευση που έγινε την 1η Νοεμβρίου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε:

Εύχομαι η χρονιά που φεύγει, να άφησε ικανοποιημένους τους αθλητές μας, που για πρώτη φορά, καταφέραμε να διοργανώσουμε πολλά Πανελλήνια πρωταθλήματα και παράλληλα, να στηρίξαμε και όλες τις εθνικές ομάδες.

Όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα, θετικά, είτε αρνητικά, μας δίνουν τη δύναμη αλλά και την εμπειρία, να δουλέψουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο προϋπολογισμός των 140.000 του 2014, παρόλο που δεν κάλυπτε ολόκληρο το φάσμα των αθλητικών μας δραστηριοτήτων, δεν ήταν αρκετός για να μας εμποδίσει να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, φυσικά με την πολύτιμη βοήθεια των σωματείων. Κάναμε όλα όσα είχαμε αρχικά προγραμματίσει και δεν αφήσαμε κανέναν αθλητή να νιώσει απομονωμένος και είμαι σίγουρος οτι όλοι χάρηκαν τη γιορτή του αθλήματος.

Ως πρόεδρος, οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες της Ε.Ο.Α.Κ, το προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ. που εργάστηκαν με πείσμα και υπομονή για να δούμε όλη αυτή την αγωνιστική δραστηριότητα. Μάλιστα πρόσφατα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αναγνώρισε το έργο μας!

Στείλαμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, οτι η Ε.Ο.Α.Κ θα είναι εδώ και το επόμενο έτος και θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο απο τις επιτυχίες που ευελπιστούμε να σημειώσουν οι ομάδες μας σε διεθνεις διοργανώσεις. Πρέπει να δείξουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, από το πιο μικρό άθλημα, μέχρι το πιο μεγάλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο νέο σωματείο του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών “Μοριάς” (Π.Α.Ο.Κ.Μ) που ήρθε για να μεγαλώσει η οικογένεια της Ε.Ο.Α.Κ, αλλά δε σταματάμε εδώ. Θέλουμε κι άλλους αθλητές. Ο σκοπός της Ομοσπονδίας μας, είναι ΙΕΡΟΣ. Μέσα απο τα περισσότερα απο 8 πρωταθλήματα που θα διοργανώνονται κάθε χρόνο, θα τροφοδοτούνται οι Εθνικές μας ομάδες.

Από το 2015, θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό για την Ολυμπιάδα Κωφών που θα γίνει το 2017 στην Σαμψούντα της Τουρκίας. Βάζουμε τις βάσεις τις Εθνικές ομάδες, με τις επιτροπές, την εφαρμογή των εσωτερικών κανονισμών, ζεστή συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές αλλά και να προγραμματίσουμε τις κατάλληλες προετοιμασίες για να φέρουμε το 2017, όσο το δυνατόν περισσότερες διακρίσεις.

Ευχαριστώ