Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ) σε συνεργασία με τα Ειδικά Σχολεία Κωφών/ Βαρηκόων της Αργυρούπολης  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον Αθλητικό  Ναυτικό Όμιλο Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.) στα πλαίσια προγράμματος εκμάθησης τένις Κωφών – Βαρήκοων παιδιών.

Ο Α.Ν.Ο. Γλυφάδας για το έτος 2019-2020 θα παράσχει δωρεάν τις εγκαταστάσεις του καθώς επίσης και αθλητικό υλικό που διαθέτει, προκειμένου τα παιδιά να βρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του τένις και να μυηθούν στον κόσμο του αθλήματος. Η συμμετοχή των αθλητών  θα είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση και η Ομοσπονδιακή  μας προπονήτρια κ. Δαυλιάκου Σοφία θα παράσχει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Το πρόγραμμα αρχικά θα λειτουργήσει πιλοτικά κάθε Τετάρτη τις ώρες 13.30΄-14:30΄ στο γήπεδο του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας και απευθύνεται στους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών/Βαρηκόων Αργυρούπολης καθώς και σε όλους τους ενδιαφερομένους κωφούς/βαρήκοους μαθητές .

Ευελπιστούμε ότι ο σπόρος που ρίχνουμε τόσο η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών όσο και Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας να αποτελέσει το λιθαράκι πάνω στο οποίο θα οικοδομηθεί η Αντισφαίριση στον χώρο των Κωφών/Βαρηκόων  και θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες τέτοιες πρωτοβουλίες.

Ευχαριστούμε θερμά τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας  για την πολύτιμη στήριξη που εισπράττουμε στην  προσπάθειά μας αυτή, καθώς επίσης και τη συνεργάτη της Ομοσπονδίας  μας κ. Δαυλιάκου Σοφία  για την πρωτοβουλία της όσον αφορά την επίτευξη της εποικοδομητικής αυτής συνεργασίας  συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη και προώθηση  του τμήματος Αντισφαίρισης της Ομοσπονδίας μας.