Η  ΕΟΑΚ  στην  4η Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού της SPORTEXPO 2019

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών θα συμμετάσχει στην 4η Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού της SPORTEXPO που θα διεξαχθεί από τις 10 ‘εως τις 13  Απριλίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η SportExpo 2019 απευθύνεται σε όλους όσους ασκούν οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας, στοχεύοντας στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και τη δημιουργία αθλητικής συνείδησης και συμπεριφοράς.

Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι η γνωριμία με διάφορα αθλήματα, η γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό μη διαδεδομένων αθλημάτων, η ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου, η προβολή νέων αθλητικών ειδών και προϊόντων κ.α.

To περίπτερο της ΕΟΑΚ θα είναι στον αθλητικό σταθμό 28 του περιπτέρου το Νο 17 που βρίσκεται εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων και ένας αγώνας επίδειξης καλαθοσφαίρισης κωφών ανδρών με τη συμμετοχή νέων κωφών αθλητών της Ομοσπονδίας μας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί στον αθλητικό σταθμό 28 εντός του περίπτερου 17 που θα βρίσκεται η  ΕΟΑΚ.

Για την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών,

O Γεν. Γραμματέας                                                                          Ο Πρόεδρος

Στουφής Ιωάννης                                                                     Σταυρακάκης Ιωσήφ