Το 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών ολοκληρώθηκε  επιτυχώς στις  8 & 9 Μαρτίου 2019, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μαραθώνα.

Εκ μέρους της Επιτροπής Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Α.Κ.  σας γνωστοποιούμε τα επίσημα αποτελέσματα του πρωταθλήματος (αγωνιστικές, βαθμολογία, σκόρερ, ποινές) και συγχαίρουμε  όλους τους αθλητές και τα προπονητικά επιτελεία  των τριών ομάδων για τη συμμετοχή τους και για την κατάκτηση των θέσεων!

Το ΔΣ της ΕΟΑΚ, η Επιτροπή Ποδοσφαίρου Κωφών και όλοι οι αθλητές εκφράζουν τις βαθύτατες ευχαριστίες προς:

Τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας  για όλη τη στήριξη που μας παρείχε ώστε να διεξαχθεί  το παρόν πρωτάθλημα,  το Δήμο Μαραθώνα και ειδικότερα τους Αντιδημάρχους κ. Λέπουρη Γεώργιο και κ. Λιάσκο Αργύρη  για την παραχώρηση των κατασκηνώσεων προκειμένου να διαμείνουν όλες οι συμμετέχουσες ομάδες, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ρήγα Παναγιώτη για την παροχή κλινοσκεπασμάτων  για τη διαμονή των ομάδων  μας,  την εταιρεία ΒΙΚΟΣ Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεως Α.Ε. για την παροχή 1.000 μπουκαλιών νερών στη συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς επίσης  τον κ. Μοσχολιό Ιωάννη για την ευγενική του καθοδήγηση και βοήθεια η οποία ήταν καθοριστική για την επιτυχή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, την ΕΠΣΑΝΑ για την πολύ καλή συνεργασία καθώς επίσης και όλες τις συμμετέχουσες ομάδες χάρη στις οποίες ολοκληρώθηκε η φετινή προγραμματισμένη εγχώρια διοργάνωση.

 

Κιτρινες Καρτες

ΕΠΙΣΗΜΟ ΣKOΡΕΡ

Τελική Βαθμολογία 17ου Π.Π.Π.Κ. 2019