Όπως είναι γνωστό, την περασμένη εβδομάδα «έφυγε»  ξαφνικά ο αθλητής του μπόουλινγκ του Αθλητικού Ομίλου Κωφών (Α.Ο.Κ.),  Κωνσταντίνος Κατσαγάνης.

Δια του παρόντος σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 10.30΄στον αθλητικό χώρο SPORTING GEMA (οδός Πατησίων 384),  οι συναθλητές του Κώστα θα αγωνιστούν με βαριά καρδιά σε αναβολή της 5ης αγωνιστικής.

Η αγωνιστική αυτή θα είναι ξεχωριστή, καθώς πριν έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου μας αθλητή. Την κενή θέση στην ομάδα του Α.Ο.Κ. θα αναπληρώσει ο αθλητής,  Αλέξης Φιλιππαίος.

Η ΕΟΑΚ και o Υπεύθυνος της  Επιτροπής Μπόουλινγκ κ. Μάκρας Αθανάσιος, συμπαραστέκονται στη μεγάλη απώλεια του τμήματος μπόουλινγκ γνωρίζοντας ότι οι αθλητές θα αγωνιστούν προς τιμήν του και θα ολοκληρώσουν μέχρι τέλος τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις όπως εξαρχής έχει εγκριθεί.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές μπόουλινγκ για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν προς τιμή του αγαπημένου τους συναθλητή. Ας τους υποστηρίξουμε όλοι μαζί -αθλητές των λοιπών αθλημάτων, Ομοσπονδία και Σωματεία- ώστε να συνεχίσουν τον δύσκολο «αγώνα» τους.

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών