Μεγάλο πένθος σήμερα για τον αθλητισμό των Κωφών, έπειτα από την ξαφνική απώλεια  του σπουδαίου αθλητή μας  Κώστα Κατσαγάνη, χθες τα ξημερώματα από ανακοπή καρδιάς.

Ο 49χρονος Κώστας Κατσαγάνης αποτελούσε έναν από τους καλύτερους αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών  με πλούσιο ιστορικό διακρίσεων. Ξεκίνησε την αθλητική του δράση ως αθλητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κωφών η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο το 1993 στους Παγκόσμιους Αγώνες Κωφών. Επίσης υπήρξε μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου ΑΟΚωφών λαμβάνοντας μέρος στα εγχώρια πρωταθλήματα της ΕΟΑΚ.

Συνέχισε την αγωνιστική του πορεία ως μέλος της εθνικής ομάδας Μπόουλινγκ Κωφών Ανδρών όπου και ανέδειξε το ταλέντο του στο άθλημα  έχοντας εξαιρετικές διακρίσεις με πιο πρόσφατη την 8η θέση στο  Ομαδικό Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ Κωφών που διεξήχθη στη Γερμανία το 2018.

Η  ΕΟΑΚ εκφράζει την οδύνη και τη βαθύτατη θλίψη της για τον απρόσμενο θάνατο του Κώστα καθώς επίσης και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Σύσσωμο το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας θα παρευρεθεί στην κηδεία του για αποχαιρετίσει τον μεγάλο αυτό αθλητή η οποία  θα γίνει αυτήν την Παρασκευή στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Ιλίου στις 14.00′. Η σορός του μετά θα μεταφερθεί στο Νεκτροταφειο Αγ. Θεοδώρων στο Ίλιον.