Προς: Αθλητικά Σωματεία – Μέλη της Ε.Ο.Α.Κ.

Θέμα: ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Σχετ.: Προκριματικοί Αγώνες Ποδοσφαίρου Κωφών για την Πρόκριση στους 23rd Summer Deaflympics 2017 ( Σαμψούντα, Τουρκία)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών με το παρόν έγγραφο, σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την απόφαση του Ομοσπονδιακού Προπονητή, κου Καμπακάκη Αντωνίου, ολοκληρώθηκε η τελική επιλογή των παικτών που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου για τον Προκριματικό Αγώνα ΕΛΛΑΔΑ- ΓΑΛΛΙΑ, στις 3 Οκτωβρίου 2015.

Παρακάτω αναφέρονται κα’ αλφαβητική σειρά οι 22 παίκτες της Εθνικής Ομάδας, δυνάμει των σωματείων σας οι οποίοι έχουν επιλεχθεί για την προετοιμασία και τον ανωτέρω προκριματικό Αγώνα.

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

1. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2. ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 3. ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ 4. ΓΑΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 5. ΓΙΑΣΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 6. ΔΑΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 7. ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 8. ΖΙΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 9. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10. ΚΑΣΠΙΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(νέος) 11. ΜΑΝΤΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 12. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 13. ΜΕΡΑΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 14. ΜΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 15. ΜΙΧΑΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 16. ΜΠΕΓΚΑΪ ΕΝΤΙΣΟΝ 17. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 18. ΠΡΙΦΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 19. ΡΗΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 20. ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ 21. ΤΖΙΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 22. ΤΟΥΑΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παρακαλούμε οι ανωτέρω αθλητές, όπως λάβουν υπόψη ότι ο χρόνος και ο τοποθεσία συγκέντρωσης και τακτοποίησής τους στο ξενοδοχείο, θα γίνει στις 29/09/2015 στο ξενοδοχείο Galaxy (Λ. Ποσειδώνος 39, Άλιμος) από τις 14:00-17:30 μμ.

Στο ξενοδοχείο αυτό θα τους δοθούν τα δωμάτια για 5 διανυκτερεύσεις (από τις 29/09-4/10/2015). Την ίδια ημέρα στις 18:00 μμ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην αίθουσα του ξενοδοχείου προκειμένου να γίνει προγραμματισμός της εβδομάδας ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση άρνησης ή αδικαιολόγητης απουσίας των αθλητών στην ανωτέρω συνάντηση, θα εφαρμοσθούν οι προβλεπόμενες διατάξεις του ΚΑΠ.

Η γραμματεία της ΕΟΑΚ έχει αναλάβει την αποστολή προσωπικής πρόσκλησης-κλήσης των ανωτέρω αθλητών. Επιπλέον, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΑΚ., θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Ένωση Κωφών Ελλάδος για την πρωτοβουλία της να αναλάβει την κάλυψη της διαμονής και διατροφής των αθλητών μας, καθώς και τη διεξαγωγή του Προκριματικού αγώνα στα πλαίσια των εκδηλώσεων της «Εβδομάδας Κωφών» που έχουν προγραμματισθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2015.

Εκ μέρους του Υπευθύνου της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της ΕΟΑΚ, σας επισυνάπτουμε το Δελτίο Τύπου και παρακαλούμε για την ανάρτησή του στον πίνακα ανακοινώσεων των σωματείων σας και την ενημέρωση των μελών σας.

Τέλος, σας ζητούμε να υποστηρίξετε με την παρουσία σας την εθνική μας ομάδα στο σημαντικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11.30΄πμ. στο γήπεδο Νέας Σμύρνης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1 ΕΛΛΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΑ