Αποτελέσματα 1ου Προκριματικού Αγώνα Ελλάδας – Γαλλίας Σχετικ.: Προκριματικός Αγώνας Ποδοσφαίρου Κωφών ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ για τους 23rd Summer Deaflympics 2017 ( Σαμψούντα, Τουρκία)

Η ΕΟΑΚ σας ενημερώνει για τα αποτελέσματα του αγώνα της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου Κωφών έναντι της αντίστοιχης εθνικής ομάδας της Γαλλίας, στον 1ο Προκριματικό Αγώνα Ποδοσφαίρου Κωφών ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015 στο γήπεδο νέας Σμύρνης «Πανιώνιος».

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 0-1, όπου δυστυχώς η εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να επικρατήσει της γαλλικής ομάδας. Ως εκ τούτου, προς το παρόν στον όμιλό μας η Γαλλία βρίσκεται μπροστά με 3 βαθμούς, ενώ η Ελλάδα και η Τσεχία έχουν από 0 βαθμούς. Επόμενοι σημαντικοί αγώνες για την Εθνική μας ομάδα είναι ο 2 ος Προκριματικός Αγώνας Ποδοσφαίρου Κωφών ΤΣΕΧΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ τον Οκτώβριο του 2016 καθώς και ο αγώνας ΓΑΛΛΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ τον Απρίλιο του 2016, για τους οποίους θα στείλουμε σχετική ενημέρωση. Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΟΑΚ και της Ελληνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ένωση Κωφών Ελλάδος για την κάλυψη της προετοιμασίας αλλά και την εξ’ ολοκλήρου διοργάνωση του 1 ου προκριματικού αγώνα, καθώς επίσης και όλους τους εθελοντές, τα μέλη της επιτροπής της ΕΚΕ και το προσωπικό του γηπέδου, για την κατανόηση και τη στήριξή τους.

Δείτε το φύλλο αγώνα

form game greece-france 3-9-2015

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΟΑΚ

gre-fra 3-10-15