ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του τον Αλέξανδρο Παπαδάτο, ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που διεξάχθηκαν στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Τον Ολυμπιονίκη συνόδευαν ο προπονητής του Νικόλαος Αποστόλου και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ), κ.κ. Μιχάλης Πολέμης, Θεόδωρος Σταρόγιαννης, ο αρχηγός της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής Κωφών Δημήτρης Στεφανίδης και ο υπαρχηγός της αποστολής Κώστας Γαργάλης.

Ο κ. Ανδριανός, αφού συνεχάρη τον αθλητή για την επιτυχία του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός των κωφών.

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης μετέφερε στον Υφυπουργό την εμπειρία του στην διοργάνωση, αλλά και τα εμπόδια που συνάντησε η ελληνική αποστολή.

Ο κ. Ανδριανός, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε τον αθλητή ότι η πολιτική ηγεσία θα είναι στο πλευρό των αθλητών της Ομοσπονδίας, στο μέτρο βεβαίως του εφικτού με βάση την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

* Φωτογραφίες μπορείτε να προμηθευτείτε ΔΩΡΕΑΝ στο www.newsports.eu (Δελτία Τύπου)

ΠΗΓΗ : http://www.sportsnet.gr/index.php/grafeio-tupou/deltia-tupou/1203-2013-09-02-13-30-52