Ξέρουμε πως σε αυτές τις δύσκολες εποχές, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι εκεί έξω , που κρύβουν ζεστασιά στις καρδιές τους και κάνουν το αυτονόητο. Είναι Άνθρωποι! Με όρεξη, πάθος, κουράγιο και δύναμη ανεξάντλητη έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και συνέβαλαν στα μέγιστα, ώστε να λειτουργήσουν όλα άψογα!

Για να διεξαχθεί το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κωφών, χρειάστηκε κάποιοι άνθρωποι να βάλουν το λιθαράκι τους και η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών αλλά και η επιτροπή διοργάνωσης πρωταθλημάτων που ηγήθηκε αυτής της προσπάθειας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους και συγκεκριμένα τους:

α) κύριο Μπλούρδο Θεόδωρο, πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων, που ήταν στο πλευρό μας, συμβάλλοντας αφιλοκερδώς από τη θέση του Αλυτάρχη κατά τη διάρκεια των αγώνων! Ευχαριστούμε!

β) κύριο Μαντέλη Χαράλαμπο, πρόεδρο του Σωματείου Ε.Φ.Φ.Α.Θ.Α για την κάλυψη της διατροφής των αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε!

γ) κύριο Καραπατάκη, ιδιοκτήτη του Σούπερ Μάρκετ Καραπατάκη για την δωρεά 300 μπουκαλιών νερού που ήταν απαραίτητα για να καλύψουν τις ανάγκες των αθλητών. Ευχαριστούμε!

δ) το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών της Πάτρας για τη φιλοξενία των αθλητών στους ξενώνες του κατά τη διάρκεια του προετοιμασίας και των αγώνων

ε) το Κέντρο Διδασκαλίας Ε.Ν.Γ. Πάτρας  για την παραχώρηση αίθουσας για τις ανάγκες της Τεχνικής Συνάντησης καθώς και την ευγενική προσφορά μπλουζών στους αθλητές  & παράγοντες κατά τη διοργάνωση.

Επίσης, πρέπει να ευχαριστήσουμε και το Δήμο της Πάτρας για την παραχώρηση των πούλμαν τα οποία ήταν άκρως απαραίτητα για τη μεταφορά των αθλητών κατά τη διάρκεια του 4ημερου!

Τέλος, πολλά ευχαριστώ  αλλά και μπράβο στον Αθλητικό Σύλλογο Κωφών & Βαρήκοων Νοτιοδυτικής Ελλάδος (Πάτρα) που έτρεξε, προσπάθησε, πάλεψε, και τελικά, τα κατάφερε να διοργανώσει αυτό το πολύ όμορφο πρωτάθλημα.

 

Η Επιτροπή Πανελληνίων Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Α.Κ θα ήθελε να ευχαριστήσει την Οργανωτική Επιτροπή “Πάτρα 2014” που αποτελείται από τους:  Μαντέλη Ανδρέα (πρόεδρος) , Βάββα Χρήστο , Κατσιμπέρη Αλεξάνδρα, Μπούσια Νικόλαο , και Καραπατάκη Ελεάνα  που ξεπέρασαν εαυτούς για να ολοκληρωθεί το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης .

Φυσικά, εννοείται πως ένα από τα μεγαλύτερο μπράβο και ευχαριστώ, ανήκει στους εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα για την ομαλή και αξιοσημείωτη διεξαγωγή των αγώνων!

Μετά τη σπουδαία διοργάνωση που έγινε στη Πάτρα, όπου απέδειξε πόσο ικανή είναι και πως κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία, η Επιτροπή Πανελληνίων Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Α.Κ,  προχωρά για το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών και ταυτόχρονα το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Γυναικών, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Κωφών! Παράλληλα, η Επιτροπή, θα εργαστεί σκληρά για το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών που θα διεξαχθεί στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, με τη συνεργασία του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Βορείου Ελλάδος, του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου Κωφών Μακεδονίας και του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Τα καλύτερα έρχονται!

Σας ευχαριστούμε!