Στον πρώτο αγώνα του ομίλου που θα δώσει το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου η Εθνική μας ποδοσφαίρου ανδρών κόντρα στην αντίστοιχη της Τσεχίας, κρίνεται σε σημαντικό βαθμό η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωφών.

Η αποστολή συγκεντρώθηκε χτες στο ξενοδοχείο CONGO PALACE στη Γλυφάδα και σήμερα τα ξημερώματα θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο, όπου στις 08:30 πετάει για τη Πράγα της Τσεχίας.

Η ατυχία όμως, χτύπησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς ο Γιώργος Ρήγας στο πρόσφατο φιλικό με αντίπαλο μια Μικτή Κωφών, υπέστη ρήξη μηνίσκου που τον άφησε εκτός αποστολής ενώ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα τουλάχιστον. Αν μάλιστα, επιβεβαιωθούν οι φόβοι του φυσιοθεραπευτή μας, Οδυσσέα Παγια, ο τραυματισμός μπορεί και να φανεί ακόμα χειρότερος, αφού μπορεί να έχει υποστεί και ρήξη χιαστού ταυτόχρονα, κάτι που σημαίνει οτι μπορεί να μείνει έως και 6 μήνες εκτός! Στη θέση του έμπειρου αμυντικού ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Αντώνιος Καμπακάκης, κάλεσε εσπευσμένα τον Νικόλαο Δαβάνη.

Η αποστολή η οποία θα πετάξει σήμερα (Παρασκευή) το πρωί για τη Πράγα, αποτελείται από τους:

1. ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                 Π.Ο.Κ.
2. ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ                     Π.Ο.Κ.
3. ΓΑΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                   Α.Σ.Κ.Π. & Ν. 
4. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ             Π.Ο.Κ. 
5. ΕΓΚΙΑΝ ΜΙΧΑΗΛ                       Α.Σ.Κ.Π. & Ν. 
6. ΚΑΡΚΑΣΙΝΑΣ ΗΛΙΑΣ                   Α.Σ.Κ.Π. & Ν. 
7. ΜΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                    Π.Ο.Κ.
8. ΜΕΡΑΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ       Α.Σ.Κ.Π. & Ν.
9. ΜΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ                    Π.Ο.Κ. 
10. ΜΙΧΑΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                 Π.Ο.Κ.
11. ΜΠΕΓΚΑΪ ΕΝΤΙΣΟΝ                     Π.Ο.Κ.
12. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ                 Π.Ο.Κ.
13. ΠΡΙΦΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ                 Α.Ο.Κ.
14. ΔΑΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                  Π.Ο.Κ
15. ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ           Π.Ο.Κ. 

Προπονητής:  ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Φυσιοθεραπευτής: ΠΑΓΙΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Υπεύθυνος Ομάδας – Συνοδός: ΠΟΛΕΜΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Ο αγώνας κόντρα στη Τσεχία, είναι ο πρώτος προκριματικός για τον όμιλο της Εθνικής μας, ο οποίος θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό τη πρόκριση, αφού με νίκη, η Εθνική μας ομάδα, μπαίνει σε θέση οδηγού στον όμιλο. Ο επόμενος προκριματικός αγώνας, είναι προγραμματισμένος για τις 28 Ιουνίου με αντίπαλο την Ουκρανία στην Αθήνα, κάτι που σημαίνει ότι όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών μας, να σφραγίσουν το εισιτήριο για τη πρόκριση, εάν αυτό δεν έχει εξασφαλιστεί ήδη.

Στο ξενοδοχείο CONGO PALACE όπου έχει καταλύσει η αποστολή, βρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, Ιωάννης Στούφης για να εμψυχώσει τους αθλητές, ενώ εκεί βρέθηκαν και για τον ίδιο λόγο οι Ιωσήφ Σταυρακάκης (Υπεύθυνος Futsal Ε.Ο.Α.Κ) και Τάκης Κορδονούρης (Μέλος 5μελους Επιτροπής Υπευθυνη για το Ποδόσφαιρο).

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!

DSC_0300DSC_0317 DSC_0316 DSC_0302