Είναι αλήθεια πως στο ποδόσφαιρο, η ψυχολογία παίζει τεράστιο ρόλο. Γι αυτό και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, Ιώαννης Στουφης, αλλά και όλο το Δ.Σ, πάντα στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών της Ομοσπονδίας μας, ενώ είναι πάντα εκεί για να εμψυχώσουν!

Με αφορμή το σπουδαίο διπλό που πήρε η Εθνική μας μέσα στη Πράγα, κερδίζοντας τη Τσεχία με 2-0 (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ) ο πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Κ, Ιωάννης Στουφης, έστειλε το μήνυμά του στους διεθνείς μας παίκτες.

Καλημέρα αρχηγέ. Να μεταφέρεις σε παρακαλώ στους συμπαίκτες σου τα συγχαρητήρια μας. Πολλά μπράβο σε όλους. Θέλω να παραμείνετε ψύχραιμοι και προσγειωμένοι. Να κρατήσουμε τους πανηγυρισμούς για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Γερμανία. Χθες ήταν μόνο το πρώτο βήμα! Θέλω να αλληλοστηρίζεστε όπως κάνατε πάντα και να ακούτε πιστά τον προπονητή σας, Αντώνη Καμπακάκη που σας εμπιστεύεται όλους! Έτσι σας θέλω! Δυνατούς και με πείσμα!”

Εξάλλου, η προσπάθεια εμψύχωσης των διεθνών μας, είχε ξεκινήσει απο το ξενοδοχείο που είχε μείνει η Εθνική μας, το βράδυ πριν την αναχώρηση για τη Τσεχία.

Θυμηθείτε τα όσα είχε πει ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Κ, Ιωάννης Στουφης στο ξενοδοχείο: