Κορυφαία Ομάδα Αθλητών με Αναπηρία 2019 η Εθνική μας Ομάδα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών!!!

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι στην 66η Τελετή Απονομής Αθλητικών Βραβείων 2019 που πραγματοποιήθηκε χθες 9/12/2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Εθνική μας ομάδα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών επιλέχθηκε ως Κορυφαία Ομάδα Αθλητών με αναπηρία για το 2019.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η εθνική μας ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών κατέκτησε την 1η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών που διεξήχθη στην Πολωνία. Είναι το τρίτο χρυσό μετάλλιο που φέρνει στη χώρα μας έπειτα από το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης το 2016 και το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών το 2017 στη Σαμψούντα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών ευχαριστεί από καρδιάς τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου γι αυτή την βράβευση των αθλητριών μας.

Ευχαριστούμε επίσης και για την επιλογή του να συμπεριλάβει στη λίστα των επικρατέστερων κορυφαίων αθλητών για το 2019 τον αθλητή μας Παπαδάτο Αλέξανδρο (Χρυσό Μετάλλιο στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη 130kgr και Χάλκινο Μετάλλιο στην Ελευθέρα Πάλη 125kgr.) και την εθνική μας ομάδα Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών (Χάλκινο Μετάλλιο).

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, έχοντας ως κίνητρο τη βαθιά τους αγάπη για τον αθλητισμό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στις διοργανώσεις που έλαβαν μέρος.

Θα συνεχίσουμε όλοι μας να υπηρετούμε τον αθλητισμό των Κωφών με αφοσίωση και συνέπεια και να προσπαθούμε να προσθέτουμε και εμείς διακρίσεις για τον ελληνικό αθλητισμό.