Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς έφθασε στο τέλος του και  το πρόγραμμα πινγκ-πονγκ των Ειδικών Σχολείων  Κωφών Βαρηκόων  Αργυρούπολης , που πραγματοποιήθηκε με συνεργασία του Δήμου Βάρης- Βούλας -Βουλιαγμένης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ) και του Αθλητικού Σωματείου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βούλας << Αρης  2006>>.

Θερμά ευχαριστούμε για την στήριξη και χορηγία, τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο , που αγκάλιασε το πρόγραμμα και άνοιξε τις πόρτες του Δήμου για να σταθεί στο πλευρό των κωφών-βαρήκοων μαθητών μας και να τους δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο του Πινγκ -Πονγκ. Έδειξε για μία ακόμη φορά την ευαισθησία του σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες παρά το γεγονός οτι  οι μαθητές δεν είναι κάτοικοι του Δήμου  του.

 

Ευχαριστούμε την Ομοσπονδιακή προπονήτρια τένις της ΕΟΑΚ κ. Δαυλιάκου Σοφία που πήρε την πρωτοβουλία  και την έφερε εις πέρας καθώς και τον προπονητή και παλαίμαχο αθλητή του πινγκπονγκ Άγγελο Μακρή που μετέδωσε στα παιδιά την γνώση και την αγάπη του για το άθλημα ,αλλά και τον Πρόεδρο του συλλόγου Άρης 2006 κ. Πλακαντωνάκη Σταύρο που ήταν κάθε Τρίτη στο πλευρό μας και με την παρουσία του μας υποστήριζε.

Ο εθελοντισμός με την σειρά του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε προσπάθεια  και έτσι πρέπει να αναφερθούμε και στους εθελοντές του προγράμματος, κ. Δαυλιάκου Σοφία, που κάθε Τρίτη ως βοηθός του Μακρή Άγγελου προσέφερε τις γνώσεις της στους μαθητές και την Ινδή κ.Τίνα  Βεσάλι που με μεράκι και κέφι υποστήριξε όλη αυτή την προσπάθεια.

Τέλος ευχαριστούμε τους Διευθυντές ,αλλά και το σύλλογο καθηγητών που στήριξαν το πρόγραμμα αυτό, καθώς και τους μαθητές που απέδειξαν ότι έστω και με 5μηνη συμμετοχή , απέδωσαν τα μέγιστα και  επέδειξαν την αθλητική συμπεριφορά που αρμόζει σε αθλητές .

Μπράβο στους δασκάλους τους και στα παιδιά!!!!!

Την τελευταία μέρα του προγράμματος Τρίτη 22/05/2018 πραγματοποιήθηκε τουρνουά που συμμετείχαν όλοι οι μαθητές Δημοτικού  Γυμνασίου Λυκείου. Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωποι του Δήμου, οι Αντιδήμαρχοι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης , κ. Κασιδόκωστας Παντελής και ο κ. Σφέτσας Κωνσταντίνος ,ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ) ο αντιπρόεδρος κ. Καψής Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Άρης 2006 κ. Πλακαντωνάκης Σταύρος, οι Διευθυντές των σχολείων κ. Πέλη Τσαγκάρικου (Δημοτικό), ο κ. Άντζακας Γιώργος (Γυμνάριο – Λύκειο), ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του παναθηναϊκού Φυλακούρης Τότης, οι καθηγητές των σχολείων και αρκετοί εθελοντές που βοήθησαν τα παιδιά και έκαναν και τις διαιτησίες. Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν μετάλλια ενώ οι πρώτοι και στις δύο κατηγορίες ΚΎΠΕΛΛΟ.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΑΚ Αθανάσιος Καψής θέλοντας  να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Άρη 2006  τους απένεμε αναμνηστική πλακέτα της Ομοσπονδίας μας ,ενώ με τη σειρά του ο Αρης 2006 απένεμε αναμνηστικό  για την εθελοντική προσφορά τους στην κ. Βεσάλι Τίνα και στην κ. Δαυλιάκου Σοφία ,καθώς και μετάλλια στους Διευθυντές των σχολείων .

Αποτελέσματα Αγώνων:

Στην κατηγορία Δημοτικού η βαθμολογία είχε ως εξής:

1ος Tοντόροβ Λούκα

2ος  Παππάς Κωνσταντίνος

3ος  Μπεσίμι Τάμπο- Γιάννης Σαμέντζας

Στην κατηγορία Γυμνασίου Λυκείου:

1ος   Χαμπάκης Γιώργος

2η   Ξανθοπούλου Αναστασία

3ος  Μπαλάσκας Δημήτρης-Τσούτης Ορέστης

Μετά τους αγώνες υπήρχε μπουφές που είχε επιμεληθεί ο Σύλλογος Άρης 2006 και όλοι είχαμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε. Ήταν πραγματικά μία υπέροχη διοργάνωση,  τους ευχαριστούμε όλους.

Καλή αντάμωση με τη νέα σχολική χρονιά!!!!!

Για να δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης παρακαλούμε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.dropbox.com/sh/ysphtb9mzl82trd/AADuAw99APf2uF0Y0Qk_bMMPa?dl=0