Τη Τρίτη 8 Απριλίου, στις 17:30 στο γήπεδο Βόλεϊ στο Τμημα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στη Δάφνη, θα γίνει η πρώτη γνωριμία με την Ομοσπονδιακή προπονήτρια Βόλεϊ-Μπιτς Βόλεϊ, κα Δήμητρα Λυκογιάννη, ενώ παράλληλα, αφού συγκεντρωθούν όλοι οι αθλητές, θα γίνει και η πρώτη προπόνηση.

Επίσης, θα υπάρξει και η απαραίτητη ενημέρωση για το προγραμματισμό των υπόλοιπων προπονήσεων, μέχρι τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς-Βόλεϊ Κωφών τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί, πως η διοίκηση των ΤΕΦΑΑ (Υπεύθυνος Κος ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ) μας παραχωρεί το γήπεδο βόλεϊ δωρεάν 2 φορές την εβδομάδα για τις ανάγκες των προπονήσεων των αθλητών/τριων μας.

Οι παραπάνω ενεργειες, συμφωνήθηκαν κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο του τμήματος Μπιτς Βόλεϊ, κυρίου Ράμπια Δημήτρη αλλά και της νέας Ομοσπονδιακής προπονήτριας.

Πιστός σε όσα προανήγγειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, κύριος Ιωάννης Στουφής, οτι δε θα σταματήσουμε την ανάπτυξη ακόμα κι αν κάποιοι μας βάζουν εμπόδια. Μοναδικός στόχος, λοιπόν, των παραπάνω ενεργειών, είναι η ανάπτυξη του Βόλεϊ αλλά και του Μπίτς-Βόλεϊ Κωφών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών.

Όλοι οι αθλητές των σωματείων που ενδιαφέρονται για τα συγκεκριμένα αθλήματα, ας απευθυνθούν στους υπεύθυνους των Συλλόγων τους για περισσότερες πληροφορίες.