Αύριο, ήμερα Πέμπτη στις 9:00 το πρώι, στο “Β.ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ” Soccer Academy στο Χαλάνδρι (Κέας & Λάσκου), ξεκινάει η διεξαγωγή των αγώνων αθλοπαιδιάς που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών!

Είναι ΚΑΘΗΚΟΝ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων όσων μπορούν, να βρεθούν στο χώρο αυτό και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παιδιών!

Οι εμπνευστές της ιδέας αυτής, οι οποίοι είναι οι Ομοσπονδιακοί μας προπονητές μπάσκετ ανδρών και γυναικών, Διονύσης Γαζής και Αθηνά Ζέρβα, σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή μας, Πέτρο Σιδέρη. Οι προσπάθειες που κατέβαλαν ήταν μεγάλες, όμως ο στόχος επετεύχθη. Με την αρωγή του Υπουργείου Παιδείας και της Διεύθυνσης Φυσική Αγωγής ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει απο κοντά τις προσπάθειες των μαθητών των Ειδικών Σχολείων σε αγώνες ποδοσφαίρου 5×5!

Δεν αρκεί μόνο να ζητάμε απο τη πολιτεία να είναι στο πλευρό μας και να μη μας ξεχνάει! Πρέπει κι εμείς οι ίδιοι να δίνουμε ΔΥΝΑΤΟ παρών!

Είναι καθήκον όλων μας, όσοι μπορούμε, να βρεθούμε αύριο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Βασίλη Καραπιάλη “Soccer Academy”, ώστε να δείξουμε οτι πάντα θα είμαστε ενωμένοι, αλλά και οτι έχουμε τις απαραίτητες ευαισθησίες, απέναντι στα παιδιά! Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε λεπτομέρεις για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα γίνουν αύριο οι αγώνες ενώ πατώντας ” soccer academy ” μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο με λεπτομέρειες για την τοποθεσία των γηπέδων!

Σημασία, δεν έχει ποιος θα νικήσει! Όλοι είναι νικητές! Σημασία, έχει η συμμετοχή, η οποία μπορει να είναι η αρχή για κατι σπουδαιότερο!