Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι για δεύτερη (2) συνεχή χρονιά ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκμάθησης Πινγκ-Πονγκ, με μία άψογη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.), του  Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Β.Β.Β.),  του Συλλόγου Πινγκ-Πονγκ Άρης 2006 και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών/ Βαρηκόων Αργυρούπολης.

Την Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019 που στις αθλητικές εγκαταστάσεις Πινγκ Πονγκ Άρης 2006 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης του προγράμματος Εκμάθησης Πινγκ Πονγκ Κωφών.

Πριν την αποχαιρετιστήρια  γιορτή, πραγματοποιήθηκαν αγώνες με το σύστημα ROUND ROBIN. Ένα μεγάλο μπράβο στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες για τη μεγάλη προσπάθεια.

Στην Τελετή Λήξης από την πλευρά του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης  παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Β.Β.Β.  κ. Παπαμιχαήλ Βασίλης, και η Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Β.Β.Β. κ. Μπραιμιώτη Μαρία.

Την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών εκπροσώπησε ο Τεχνικός της Σύμβουλος κ. Γαζής Διονύσιος και η κ. Δαυλιάκου Σοφία Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Αντισφαίρισης η εμπνευστής του προγράμματος αυτού .

Από την πλευρά του Άρη 2006 παρευρέθηκαν ο προπονητής της ομάδας κ. Άγγελος Μακρής και ο κ. Πλακαντωνάκης Σταύρος. Παρόντες ήταν επίσης όλος ο σύλλογος διδασκόντων και η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Κωφων-Βαρηκόων Αργυρούποης κ. Πέλη Τσαγκαρίδου.

Η ΕΟΑΚ ευχαριστεί από καρδιάς τον Δήμαρχο Β.Β.Β. κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο οποίος στάθηκε για άλλη μια χρονιά στο πλευρό μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία του για τον χώρο του αθλητισμού  των ατόμων με προβλήματα ακοής και συνεισφέροντας στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας μας για την ανάπτυξη του αθλητισμού στο χώρο των κωφών – βαρήκοων ατόμων.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Άρης Βούλας κ. Πλακαντωνάκη Σταύρο, ο οποίος αγκάλιασε το πρόγραμμα, καθώς επίσης τον προπονητή της ομάδας κ.  Άγγελο Μακρή-την ψυχή του πινγκ-πονγκ- που κάθε Τρίτη με πολύ αγάπη και χαμόγελο περίμενε για να διδάξει στα παιδιά το ωραίο αυτό άθλημα. Ευχαριστούμε θερμά την κ. Βεσάλι Τζέιν και τον κ. Μάκη Καρατζά που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά  και στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Φυσικά ανάμεσα στα πρόσωπα  που μας βοήθησαν δε θα μπορούσε να απουσιάζει η κ. Πέλη Τσαγκαρίδου, Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών -Βαρηκόων Αργυρούπολης, την οποία ευχαριστούμε θερμά που δέχθηκε να υλοποιήσει το πρόγραμμα αυτό, έχοντας ως οδηγό την αγάπη της για τα παιδιά και αμείωτο το ενδιαφέρον της να τα μυήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντές τους.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους του Ειδικού Σχολείου Κωφών -Βαρηκόων Αργυρούπολης, που κάθε Τρίτη συνόδευαν τα παιδιά με χαρά στην αίθουσα πινγκ-πονγκ του Άρη 2006 και βοήθησαν και αυτοί με την σειρά τους στην προσπάθεια αυτή.

Ευχόμαστε σε όλους  καλό καλοκαίρι και ευελπιστούμε στη συνέχιση του πολύ σημαντικού αυτού προγράμματος.