ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ) στα πλαίσια των δράσεών της για την ανάπτυξη του Αθλητισμού στα Ειδικά Σχολεία Κωφών /Βαρηκόων Αττικής, σας προσκαλεί στο  3ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) από τις 25-29 Νοέμβριου 2019 και ώρες 9.00’ -12.30΄.

Στόχος της Ε.Ο.Α.Κ. είναι  η μύηση  των μαθητών σε νέα αθλήματα, η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ τους κάτω από την ομπρέλα του αθλητισμού, το αίσθημα της  χαράς και της ευεξίας  που αντλεί ο καθένας κάτω από την δράση της άσκησης-άθλησης.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς για άλλη μια χρονιά, έχουμε στο πλάι μας την Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει απόλυτα την πρωτότυπη αυτή δράση και είναι  συνοδοιπόρος μας, στην ακλόνητη προσπάθειά μας να υπηρετούμε, να διευρύνουμε και να αναπτύσσουμε τον αθλητισμό των κωφών/βαρήκοων ατόμων.

Είμαστε επίσης, ιδιαίτερα χαρούμενοι που  και αυτή τη φορά θα έχουμε συνδιοργανωτή μας,  το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που θα φιλοξενήσει την αθλητική αυτή γιορτή, για να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί τις ίσες ευκαιρίες και τη διαφορετικότητα στα μοναδικά μονοπάτια του αθλητισμού.

Συνεργάτες και αρωγοί στην προσπάθεια μας  είναι επίσης οι Ομοσπονδίες  Τοξοβολίας, Πινγκ-Πονγκ ,Κωπηλασίας ,Μπάντμιντον, Ιστιοπλοΐας, Στίβου (με τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές τους), οι αθλητές και οι προπονητές της Ομοσπονδίας μας καθώς και όλοι όσοι εργάζονται δίπλα μας εθελοντικά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ου ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΩΦΩΝ 2019

 ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ:         25-29/11/2019

9.00΄-09.30΄                         Υποδοχή των σχολείων-Χαιρετισμός-Ενημέρωση

10.00΄-12.00΄                      Αθλητικοί Σταθμοί

Μπάντμιντον-Τοξοβολία-Πινγκ-Πονγκ-Κωπηλασία-

Ιστιοπλοΐα-Ξιφασκία-Στίβος.

 12.00                                Συγκέντρωση των μαθητών στο χώρο του ΣΕΦΑποχώρηση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:                   29/11/2019

Συμμετοχή όλων των σχολείων σε μια πραγματική αθλητική γιορτή με συμμετοχή όλων των μαθητών στην παρουσίαση του αθλήματος της Ιστιοπλοΐας και της Κωπηλασίας.!!

Απονομές-Αναμνηστικά –Ομιλίες- Χαιρετισμοί.

Πρόσκληση 3ου Αθλητικού Φεστιβάλ Κωφών 2019 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ