Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν στα γραφεία της Ε.Ο.Α.Κ  εκπρόσωποι του Δ,Σ της Ομοσπονδίας, την κ. Σύλβια Αντώναρου, η οποία πρόσφατα, οργάνωσε και παρουσίασε, με ιδιαίτερη επιτυχία, για πρώτη φορά, την επίδειξη μόδας για ΑμεΑ. Την ΕΟΑΚ εκπροσώπησαν o αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών κ. Κορδονούρης Παναγιώτης και Αντιπρόεδρος Α΄  κ. Καψής Αθανάσιος.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών  Γυναικών, κ. Στάλλα Κοτσιρέα η οποία και συμμετείχε στην επίδειξη, στηρίζοντας έμπρακτα με την παρουσία της, τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης καθώς και τα μηνύματα ισότητας και μη αποκλεισμού συμμετοχής των ατόμων με αναπηρία από κάθε είδους ανάλογες δράσεις.

Ο κ. Κορδονούρης συνεχάρη την κ. Αντώναρου για την όμορφη και πρωτότυπη ιδέα, που τελικά έγινε πράξη, για πρώτη φορά και αναγνώρισε την ιδιαίτερη σημασία τέτοιου είδους πρωτοβουλιών.

Η κ. Αντώναρου διατύπωσε την ικανοποίηση της για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, με τη βοήθεια όλων όσων συμμετείχαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο και σημείωσε πως θα συνεχίσει άκοπα την προσπάθειά της, δεσμευμένη στη στήριξη και βοήθεια ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στα πλαίσια αυτά, προσφέρθηκε να συμμετέχει στην προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών  Γυναικών, και να βοηθήσει με κάθε τρόπο στην καλύτερη προετοιμασία της εν όψη των DEAFLYMPICS που θα πραγματοποιηθούν στη Σαμψούντα 18-31/7/2017

Η  ΕΟΑΚ καλωσορίζει την κ.Αντώναρου στην “αλυσίδα” των ανθρώπων που μας στηρίζουν, μας πιστεύουν και μας αγαπούν  και  εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες για την εθελοντική της συμβολή στις προσπάθειές μας.