Σήμερα το πρωί στην Περιφέρεια Κρήτης υποδέχθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού κ. Νίκος Συριγωνάκης αποστολή της ΕΟΑΚ και της DIBF αναφορικά με την διεκδίκηση ανάληψης του 6ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών & Γυναικών του 2023.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΕΟΑΚ Σταυρακάκης Ιωσήφ μετά του γ.γ Τάκη Κορδονούρη και της Έστας Ραζου υπεύθυνης γραφείου τύπου & επικοινωνίας, η Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Κρήτης «Μίνωας» και μέλος του ΔΣ της ΕΟΑΚ Ασπασία Ξαξίρη, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γιάννης Στουφής και ο Γενικός Γραμματέας και Επιθεωρητής της DIFB Endress Jurgen.

Ο κ. Συριγωνάκης επιφύλαξε θερμή υποδοχή στην αντιπροσωπεία, λέγοντας ότι «όπως η περιφέρεια Κρήτης ήταν κοντά στην ΕΟΑΚ κατά την διοργάνωση του 9ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών το 2019, έτσι και τώρα μετά την ανάληψη του 6ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης κωφών ανδρών και γυναικών 2023, θα χαρούμε να συνεργαστούμε για μια επιτυχή διεθνή διοργάνωση».