Αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κωφών καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών επισκέφθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου τη Λότζια σε συμβάντος η με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά.
Στην Αντιπροσωπεία μετέχουν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ιωάννης Στούφης, ο Γενικός Γραμματέας και Επιθεωρητής Εγκαταστάσεων κ. Jurgen Endress καθώς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιωσήφ Σταυρακάκης μετά του γ.γ. κ. Κορδονούρη Τάκη και της υπεύθυνης γραφείου τύπου & επικοινωνίας κ. Έστας Ράζου και της Προέδρου του αθλητικού συλλόγου Κρήτης «Μίνωας» και μέλος του ΔΣ της ΕΟΑΚ κ. Ασπασια Ξαξίρη.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός από την πλευρά του, τους καλωσόρισε στο Ηράκλειο και τόνισε πως η ανάληψη διεθνών αθλητικών διοργανώσεων παραμένει βασικός στόχος της πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου όσον αφορά στον αθλητισμό: «Παρότι η πανδημία έχει επιπτώσεις και σε αυτόν τον τομέα, εμείς συνεχίζουμε να διεκδικούμε σημαντικές διοργανώσεις, διότι θεωρούμε ότι τα οφέλη για την τοπική κοινωνία είναι πολλαπλά».