ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΟΑΚ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει ότι οι  εθνικές της ομάδες θα συμμετάσχουν στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών (23rd Summer Deaflympics 2017) που θα διεξαχθούν από τις 18 έως τις 30 Ιουλίου 2017, στη Σαμψούντα της Τουρκίας.

Οι Deaflympics διεξάγονται κάθε 4 χρόνια, έπειτα από τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Είναι αναγνωρισμένοι από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε.) και διεξάγονται υπό την επίβλεψη της I.C.S.D. (International Committee of Sports for the Deaf) .

Τα αθλήματα με τα οποία θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών είναι τα εξής: Μπάσκετ Ανδρών – Γυναικών, Κολύμβηση, Στίβος, Σκοποβολή, Μπόουλινγκ, Πάλη, Καράτε, Ταεκβοντό, Τζούντο, Ποδηλασία, Μπιτς Βόλεϊ και Τένις.

Ενόψει της ανωτέρω συμμετοχής μας σας καλούμε να παρευρεθείτε στη Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της  Ελληνικής μας Αποστολής στους 23rd Summer Deaflympics 2017, που θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00΄ στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας, θα ήταν μεγάλη τιμή για όλους μας και θα έδινε θάρρος και δύναμη στους αθλητές μας ώστε να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό, σε αυτούς τόσο σημαντικούς αγώνες.

 

Ο Γεν. Γραμματέας                                                                              Ο Πρόεδρος

Στουφής Ιωάννης                                                                                Σταυρακάκης Ιωσήφ