Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, αλλά για να γίνει ένα πρωτάθλημα, πέραν της σκληρής δουλειάς που κάνουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδία, υπάρχει και η πολύτιμη συνδρομή εταιριών που βοηθάνε όπως μπορούνε.

Για παράδειγμα, στα πρόσφατα πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν, σε Βάρκιζα το Beach Volley και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σάλας στο Βόλο, κάποιες εταιρίες, έδωσαν τη πολύτιμη βοήθειά τους. Μια βοήθεια που δίνει άλλο χρώμα στη προσπάθειά μας, για την ανάπτυξη του αθλητισμού μας και μας κάνει να αισθανόμαστε οτι δεν είμαστε μόνοι μας.

Η εταιρία ΖΑΡΟΣ, σε μια πολύ ευγενική χειρονομία, προμήθευσε και τις 2 διοργανώσεις με 500 μικρά μπουκάλια νερό για τις ανάγκες των αθλητών, ενώ για τις ίδιες ανάγκες, η εταιρία EPG της κυρίας Έλλης Παγουρτζή, καθώς και η εταιρία Lipton. με προσωπικές ενέργειες του κύριου Αλέκου Παρασκευόπουλου δώρισαν αθλητικές εμφανίσεις!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει αυτές τις εταιρίες και να είναι σίγουρες, πως τα ανταποδοτικά οφέλη, ήταν, είναι και θα είναι πάντα στη πρώτη μας προεταιρότητα.

lipton-logo epg

ζαρος 1 ζαρος 2 ζαροσ 3 ζαροσ4   foto