Ύστερα από πρωτοβουλία των ανθρώπων του Π.Ο.Κ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Cosmos  Bowling καθώς πρέπει να τακτοποιηθούν κάποια θέματα, ώστε να ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ Ανδρών και Γυναικών.

Ο Π.Ο.Κ, έχοντας στις τάξεις του την πλειοψηφία των αθλητών, θελοντας να υποστηρίξει έμπρακτα την ανάπτυξη του συγκεκριμένου αθλήματος, άφησε ελεύθερους τους αθλητές να εγγραφούν σε όποιο σωματείο επιθυμούν. Κι αυτό, γιατι για να διεξαχθει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, σύμφωνα με την τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου, θα πρέπει κάθε σωματείο να έχει δυναμικό έως 5 αθλητές και 5 αθλήτριες.

Μάλιστα, προηγουμένως, οι αθλητές του μπόουλινγκ και η υπεύθυνη του τμήματος μπόουλινγκ για τον Π.Ο.Κ. Ελένη Φουντουλάκη, μαζί με τον Κωνσταντίνο Γαλάνη, υπεύθυνο του Τμήματος Μπόουλινγκ της Ε.Ο.Α.Κ, είχα συνάντηση για να ενημερώσουν τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον ερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ. Φέτος, οι μεταγραφές έγιναν με αυτόν τον τρόπο, αλλά από του χρόνου θα ισχύσει κανονικά το καθεστώς των Εγγραφών-Μεταγραφών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών.

Η Ε.Ο.Α.Κ δε κρύβει την ικανοποίησή της, που το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 6 ομάδες και αυτές είναι:

Π.Ο.Κ
Α.Ο.Κ
Α.Σ.Κ.Π.Ν
Α.Σ.Κ.Β.Ε
Α.Σ.Κ.Κ
Π.Α.Ο.Κ.Μ

Το Πανελληνιο Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ Κωφών, είναι το μοναδικό πρωτάθλημα που γίνεται κάθε χρόνο, χωρίς διακοπή και διαρκεί 7 μήνες, απο Νοέμβριο έως και το Μαΐο.

 Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες.