Σημαντικής σημασίας επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, δια του αντιπροσώπου της, κύριο Τάκη Κορδονούρη, ο οποίος τελεί και Πρόεδρος της επιτροπής διοργάνωσης πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Α.Κ.

Είναι γεγονός, οτι τη πρόσκληση στον κύριο Κορδονούρη, έστειλαν οι διευθυντές των 2 σχολείων, η οποία φυσικά και έγινε αμέσως αποδεκτή, μιας και είναι γνωστή η θέση της Ε.Ο.Α,Κ για το ζήτημα της άθλησης των νέων παιδιών.

Έτσι, χτες το πρωί, ήμερα Παρασκευή, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου Κωφών & Βαρηκόων της Αργυρούπολης, βρέθηκαν 28 παιδιά, τα οποία παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τα όσα είχε να τους πει ο αντιπρόσωπος της Ε.Ο.Α.Κ, ενώ έγινε και προβολή βίντεο από τους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που έγιναν στη Σόφια της Βουλγαρίας, στα οποία πρωταγωνίστησαν ο Αλέξανδρος Παπαδάτος, που κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ, που κατέκτησε την 4η θέση. Κατόπιν, έγινε μια συζήτηση με τα παιδιά, με τον κύριο Κορδονούρη να στέκεται στον σχολικό αθλητισμό, τονίζοντας πως αυτή είναι μια σπουδαία αρχή για να ασχοληθεί κανείς με τον αθλητισμό, ενώ υπενθύμισε στα παιδιά, πως δε πρέπει ποτέ να παρατάνε τις προσπάθειές τους στο σχολείο, γιατί η μόρφωση και τα γράμματα, είναι πάντα προτεραιότητα!

Φεύγοντας, αφού έβγαλαν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες και οι 2 πλευρές συμφώνησαν πως αυτή η συνάντηση, θα επαναληφθεί και μάλιστα πολλές φορές!

altAi9btvqfGAlJPLxkzzKFb-yYscEm563QMxvhFx_hEp_7 altAlaKNUS7lVC-FKyiU5QorXi-IcIKlwRWYivv5BhJch8p altAnYgzLkQRImN9Kl4tNNTy2bfFLM6VT1nqaIReVd-T9xK