Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίδειξη-παρουσίαση του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) στα ειδικά σχολεία Κωφών-Βαρηκόων.

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΑΚ, «Έλα και εσύ στο Μαγικό κόσμο του Αθλητισμού», ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Βατσακλής και ο παίκτης της Εθνικής ομάδος πινγκ πονγκ Αλέξανδρος Τατασόπουλος, μύησαν με επιτυχία τους  μαθητές των ειδικών σχολείων Κωφών-Βαρήκοων στο άθλημά τους.

Τη νέα χρονιά, που μετράει λίγες ημέρες, οι παρουσιάσεις άρχισαν σε δύο Λύκεια και ένα Δημοτικό. Ομοσπονδιακός προπονητής και διεθνής παίκτης επισκέφθηκαν αρχικά το Λύκειο Αγίας Παρασκευής και στη συνέχεια το Λύκειο και το Δημοτικό  Αργυρούπολης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι μαθητές του Γυμνασίου Κωφών & Βαρηκόων Αργυρούπολης, ενώ η παρουσίαση του αθλήματος ολοκληρώθηκε στους μαθητές του Γυμνασίου Αργυρούπολης.

Χρήστος Βατσακλής: «Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε νέους αθλητές»
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Βατσακλής μετά την παρουσίαση και ενόψει του 2ου  τουρνουά OPEN, που θα διεξαχθεί στις 26 Ιανουαρίου, στη Βούλα, επισήμανε: «Το πρόγραμμα είχε μεγάλη ανταπόκριση. Ήδη από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Αγίας Παρασκευής εκδήλωσαν ενδιαφέρον να πάρουν μέρος στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί στη Βούλα, 15 παιδιά, μετά τις τέσσερεις επισκέψεις μας, δύο την προηγούμενη χρονιά και δύο με το νέο έτος. Μεγάλη ανταπόκριση είχε και από τα παιδιά στην Αργυρούπολη. Πιστεύω ότι πραγματικά άξιζε τον κόπο να γίνουν αυτές οι επιδείξεις και είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε νέους αθλητές, αλλά ήταν πολύ καλό και για τα παιδιά. Ήταν κάτι καινούργιο και τους άρεσε. Πραγματικά το χαρήκαμε».

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ